HERMES KUITTASI KALAVELAT

15.11.2017

Sarja-avauksessa Hermestä nöyryyttänyt KeuPa HT kaatui selvästi 5-1.

Torjuntojen valossa vierasjoukkueen hienoisesti hallitseman ensimmäisen erän ainoan maalin teki hienon hyökkäyksen päätteeksi sairastuvalta palannut Markus Korkiakoski Tuomas Vartiaisen ja Joonas Sammalmaan esityöstä.

Toinen erä alkoi Hermeksen ylivoimapelillä mutta sen jäätyä maaleitta sai KeuPa otetta peliin ja tasoitti Jesse Pelamon viimeistellessä Markus Jokisen syötöstä. Kesken vierasjoukkueen painostuksen pääsi Aku Kestilä (kuvassa) maalintekopaikkaan viimeistellen vakuuttavasti Hermeksen jälleen johtoon, syötöt Risto Mattilalle ja kultakypärä Samu Markkulalle. Torjunnat kahden erän jälkeen Hermes Samuel Jukuri 19 ja KeuPa Samuli Tervo 20.

Kolmannessa erässä vei Ville Rajala toisen Hermes-uransa ensimmäisellä osumalla kotijoukkueen 3-1 johtoon. Maalin alustivat Niki Blomberg ja Markkula. Pelin ratkaisu nähtiin kolmannen erän puolessa välissä kun ensin Matti Kaarlela teki 4-1 ja 13 sekuntia myöhemmin Markkula 5-1 lukemat. Syöttäjät Kaarlelan maalissa Taavi Tiala ja Ville Ahlgren, Markkulan Kestilä ja Janne Pälve. Valmennuksen mukaan pelirohkeutta sekä kiekollisena että kiekottomana osoittanut Hermes piti loppupelin KeuPan maaleitta, viimeisenä lukkona jälleen erinomaisen pelin pelannut maalivahti Samuel Jukuri.

Hermeksen pelit jatkuvat jo heti ylihuomenna kun YLE:n televisioimaan ”Red Friday” kotipeliin saapuu Heinolan Peliitat. Tervetuloa silloin suurin joukoin paikalle, jääkiekko on parasta paikan päällä!