NUORET VIELÄ ILMAN VOITTOA

16.9.2018

K-Vantaa ja K-Kissat jättivät Hermeksen pisteittä.

Nuorten sarja jatkui viikonloppuna kahdella vieraspelillä Uudellamaalla. Lauantaina pysyi Hermes kotijoukkueen tahdissa ensimmäisen erän mutta kahdessa muussa oli K-Vantaa tehokkaampi ja vei pelin 9-3. Hermeksen maaleista vastasivat Kalle Männistö kahdesti sekä Marko Potila

Ottelutilastot

Sunnuntaina Helsingin K-Kissat sai Hermeksestä kovemman vastuksen voittaen niukasti 3-1. Ensimmäinen erä oli maaliton, toisessa kavensi Patrik Jääskeläinen pelin 2-1:een. Viimeisen erän lopun kiri kariutui vierasjäähyyn. Torjuntojenkin valossa oli peli tasainen, Hermes Marcel Mattsson 39 kotjoukkueen vahdin torjuessa 32 kertaa.

Ensi viikonloppuna on nuorilla ohjelmassa vain yksi peli sunnuntaina Jyväskylässä Diskosta vastaan.

Edustusjoukkue pelaa ensi perjantaina kotona harjoituspelin, vastassa LeKi. Ottelu alkaa klo 18:30, liput aikuiset 10 € ja nuoriso 7-16 v 5 €. Tervetuloa Mestiksen kenraaliin!