Pisteitä Forssasta – Sisukas Hermes nousi rinnalle ja lopulta voittoon

FPS – Hermes 3-4 VL

Tiukka vierasottelu (laukaustenkin valossa: 47-47 kpl) oli täynnä käänteitä maan viihdyttävimmän lätkän tapaan. Erät jakautuivat tasaisesti: ensimmäinen oli FPS:n heidän kahdella maalillaan ja vastaavasti toisessa erässä Hermes kiri rinnalle heiluttaen verkkoa toistamiseen. Mallia näytti aluksi kippari Hotakainen ja paria minuuttia myöhemmin Ville Sippala, joka muutoinkin kunnostautui illan tärkeiden maalien viimeistelijänä.

FPS:n kolmannen erän puolivälissä saavuttama yhden maalin johtoasema ei kestänyt loppuun saakka jumalrintojen rokottaessa kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia. Maalittoman jatkoerän jälkeen Hermes selvitti voittolaukauskilpailun varsin kunniakkaasti Tammisen tukkiessa maalinsa sekä Nevasaaren ja Sippalan näyttäessä tulikiven katkuiset rannelaukauksensa.