Laadukas ottelu ja lahja Loyalseille

Hermes – kiekko-pojat 3-2 JA

Tasainen ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-1. Kiekkopojat vastasivat ensimmäisestä maalista, joka syntyi parissa sekunnissa heti b-pisteen aloituksen jälkeen. Liikkuva Hermes vastasi Valtteri Meisaaren ollessa hereillä torjunnan paluukiekossa. Toisessa erässä vierailijat menivät johtoon ylivoivalla, maalintekijänä ex-Hermes Niko Kuiri.

Kolmennessa erässä ajassa 43:16 Hermeksen rakettimaisen Ville Sippalan vahva uurastus johti rangaistuslaukaukseen. Sippala sai kunnian suorittaa rankkari ja sijoitti tarkasti lukemiksi 2-2.

Ratkaisua haettiin jatkoajalta, joka tarjosikin draamaa koko rahalla. Meisaari lensi isoista ovista ulos ja Kiekko-poika -ylivoima alkoi jauhamaan. Jumalrinnat selvittivät uhrautuvasti haasteen JA tapetun alivoiman päätteeksi järjestivät punanutut sähäkän paineen vastustajan päätyyn tuloksena maali, voitto ja kaksi pistettä. Maalin synty oli sen verran hässäkkäinen, että Hermes-kannattajia piinattiin vielä videotarkistuksella. Mutta loppujen lopuksi oranssiraitainen käsi sojotti kohti keski-ympyrää ja halli sai hurrata vapautuneesti.

1 – 1 #3 Valtteri Meisaari (#88 Ville Heikkala, #21 Valtteri Hotakainen)
2 – 2 #10 Ville Sippala RL
3 – 2 #20 Eemeli Takala (#14 Erik Ahopelto) VM