Uutiset

kaksi pistettä viikonlopulta

Perjantaina pelasi Hermes kauden parhaan kotipelinsä mutta kahden ensimmäisen erän selvä hallinta
kääntyi viimeisessä RoKin 3-1 voitoksi. Kolmannen maalin tekivät vierailijat tyhjiin. Ottelun parhaat
pelaajat löytyivät molempien maalien suulta – Hermeksen Joel Blomqvist ja RoKin Tommi Ronkainen.

Hermes – RoKi 1 – 3 tilastot

Kajaanissa esiintyi Ässistä lainalle tullut Arttu Lausniemi tehokkaasti alustaen ensimmäisessä
erässä Hermeksen molemmat maalit. Kolmannen erän loppupuolella pääsi kotijoukkue peliin mukaan
ylivoimapelin onnenkantamoisella. Tasoituksen pääsi tekemään pelin tehomies Samu Kaasinen kotijoukkueen
pelatessa ilman maalivahtia. Kaksi pistettä Hermekselle varmisti jatkoajan viimeisellä sekunnilla
”Suomi-sarjaretkiltään” kotiin palannut Jere Rantala.

Hokki – Hermes 3 – 4 JA tilastot

Mestis jatkuu Hermeksen osalta ensi keskiviikkona Kaarlelankadulla kun Veikkauksen Etuasiakaspelissä
vastaan tulee sarjajohtaja Iisalmen IPK. Tervetuloa!