Voitot antavat edelleen odottaa – Savonlinnassa rymisteltiin, mutta pisteittä

Sapko – Hermes 2-0

Tunnustellen alkanut ensimmäinen erä vaihtui puolivälin tienoilla Hermeksen pirteään prässiin. Hetkittäin Sapko oli totaalisen ottavana osapuolena, mutta onnistui hyödyntämään ensimmäisen ja ainoan potentiaalisen maalipaikkansa siirtyen maalin johtoon.

Maaliton toinen erä tarjosi sekä ylivoimaa että alivoimaa molemminpuolin. Hermes hoiti alivoiman ilman suurempia jännitysnäytelmiä ja ylivoimalla leivottiin sulavasti lättyä luoden nippu vaarallisia maalipaikkoja, mutta viimeistelyn laatu ja Jukuri-laina Randelinin torjunnat pitivät lukemat entisellään 1-0.

Kolmas erä jatkoi aktiivista pelinkuvaa. Kokonaisuudessan oli molempien joukkueiden hyvyyttä, että hyökkäysalueelle oli vaikea tunkeutua ja sitä kautta maalipaikkojen luonti oli varsin työlästä. Sapko viimeisteli toisen osumansa tyhjään Hermes -maaliin ja kolme pistettä Savonlinnaan.

Maalin suulla #98 Joel Blomqvist tilastoin 5+8+7=20(pois: 58:48-59:23)