Hermes vs covid-19

Jumalrinnat kohtaavat historiansa suurimman vastuksensa. Vallitsevan tilanteen vuoksi seuran toiminnalle tärkeät kotiottelut on peruttu vuoden loppuun saakka. Kuluvaa kautta leimaa myös epävarmuus tulevaisuudesta.

KAATUU, KAATUU!

Nyt Hermes kutsuu sinut kaikkien aikojen kamppailuun kaatamaan Koronavirus. Nyt voit olla Hermeksen tukena ostamalla kannatuslipun kuvitteelliseen otteluun.

toinen erä

Taistelu jatkuu! Edessä on nyt toinen erä kamppailussa koronaa vastaan! Kampanja on voimassa 31.1.2021 saakka.

Taistelijat tunnistetaan

Ostamalla Hermes vs COVID-19 -kannatuslippuja

osoitat tukesi meille ja olet oikeutettu taistelutarroihin (yksi tarra/lippu). Voit lunastaa tarrasi ottelutapahtumasta jäähallilta ostokuittia vastaan kun kotiottelu pelataan seuraavan kerran.

Tavoitteena on myydä Kokkolan jäähallin täydeltä virtuaalisia kannatuslippuja ja seurata myyntilannetta tällä päivittyvällä grafiikalla.

Tilanne 14.1. 2021

Nähtäväksi jää riittääkö edes Kaarlelankadun “pyhättö” kannattajien määrään! Tässä virtuaalisessa kamppailussa on paikkoja vaikka Hartwall Areenan edestä! Seuraa tilannetta!

Virtuaalinen katsomo

Halutessasi sinä, yrityksesi tai yhteisösi pääsee virtuaaliseen katsomoomme. Mikäli annatte suostumuksenne ennen lipun maksamista julkaisemme nimenne tällä kotisivulla. Katsomo ei päivity reaaliajassa, nimen ilmestymisessä listaan on viive.

Tervetuloa Yritysaitioon!

Tee yrityksellesi imagoteko ja liity taisteluun koronaa vastaan. Haluamme nostaa esiin kaikki tueksemme liittyneet yritykset ja yhteisöt. Koostamme Hermes vs Covid-19 yritysaition, josta löytyy monipuolinen kavalkaadi osaajia, joiden tuotteisiin, palveluihin ja toimintaan kannattaa tutustua.

NYT näytetään, että yhteishenkemme ei horju vaikeiden aikojen edessä JA KORONA KAATUU!

Yksityiset

KANNATUSLIPPU 10€, LIPPUPAKETTI 50€ (6 kpl)

yritykset & yhteisöt

Yritys- ja yhteisölippupaketit tilataan oheisella lomakkeella

LISÄTIETOJA

Juuso Riksman, p. 044 982 0703