osakeanti

tervetuloa Kokkolan hermeksen osakkaaksi

Kokkolan Hermes Oy järjestää kaikille avoimen osakeannin. Haluamme tarjota ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan keskipohjalaista kiekkoperinnettä ja junioritoimintaa seuramme osakkaana.

Nyt toteutettavassa osakeannissa lasketaan liikkeelle enintään 10.000 kappaletta Kokkolan Hermes Oy:n uutta B-sarjan osaketta. Osakkeita on mahdollisuus merkitä 19.7.2022 – 31.12.2022 välisenä aikana. Yhden B-sarjan osakkeen merkintähinta on 125 euroa/osake. Yhden osakemerkitsijän merkitsemien osakkeiden lukumäärää ei ole rajoitettu, eli osakkeita on halutessa mahdollisuus merkitä useita. Osakkeiden merkintä tapahtuu ilmoittamalla alla pyydetyt tiedot sekä maksamalla merkintähinta alla olevien ohjeiden mukaisesti. Merkintähinta maksetaan heti merkinnän yhteydessä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan B-sarjan osakkeenomistajille tarjotaan etuja Kokkolan Hermes Oy:n järjestämissä tapahtumissa ja tuottamissa palveluissa. Lisäksi osakkeenomistajille tarjotaan etuja Kokkolan Hermes Oy:n myymiä tuotteita koskien.

Täytä ja lähetä oheinen yhteystietolomake hankkiaksesi Kokkolan Hermes Oy:n osakkeita. Kun yhteystiedot on lähetetty onnistuneesti, siirry maksupalveluun alla olevan painikkeen kautta. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Hyväksyt myös, että B-sarjan osakkeella ei ole äänioikeutta eikä osinko-oikeutta, mutta B-sarjan osake tuottaa oikeuden etuihin yhtiön tuottamissa palveluissa taikka myymissä tuotteissa hallituksen kulloinkin erikseen päättämin tavoin. B-sarjan osake ei anna omistajalleen äänioikeutta yhtiön yhtiökokouksessa. B-sarjan osakkeisiin ei kohdistu lunastusoikeuksia.

[contact-form-7 id=”22258″ title=”Osakeanti”]

maksaminen